Email: Paswoord:  
Workshops 30077 keer bekeken

Helaas zijn alle workshops voor het voorseizoen geannuleerd

Opendag zal in het najaar zijn op 24 oktober 2020 van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Workshops

De workshops zijn voor maximaal 8 personen. Dit is afhankelijk van de workshop. De workshops worden gegeven aan de Gording 32 Hoorn Kersenboogerd. De prijs van de workshops is inclusief materiaal en gebruik van gereedschap. Een kopje koffie, thee en een glas fris met wat lekkers erbij staat voor u klaar. De duur van een workshop is afhankelijk van het geen er gemaakt wordt, gemiddeld is dat 3 uur voor de avond. Aan het einde van de avond sta je versteld van je eigen creativiteit en kan je het eindresultaat meteen meenemen.

Reserveren
Je kunt op drie manieren reserveren. Dit kan telefonisch, via de mail of via deze site. Bij de details van een workshop staat een directe link om je op te geven, je ziet hier direct hoeveel plaatsen beschikbaar zijn. Via de mail kan ook, de gegevens hiervoor zijn te vinden bij het blokje contact aan de linkerkant van de website. Je krijgt z.s.m. een bevestiging terug gemaild. Via de telefoon kun je bij geen gehoor het antwoord apparaat inspreken en dan bel ik je terug.

Inschrijving
Na inschrijving ontvang ik graag z.s.m een aanbetaling van 10 op rekeningnr: NL39 INGB 0002 8002 90.

Annulering
Tot twee weken voor aanvang van de workshop kunt u dit aan mij doorgeven, u krijgt dan uw aanbetaling terug. In geval van ziekte of andere dwingende reden kunt u in overleg een nieuwe afspraak maken die valt binnen het seizoen, bij niet tijdig annuleren reken ik 10, - administratie kosten.


DatumTijdNaam van de workshopLocatie
Er zijn geen gegevens gevonden
Copyright © 2010-2020 Lies groen decoraties | Voorwaarden | Laadtijd 0.09177 seconden